ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

11/18/20

Europol : Κατασχέθηκαν 1.776 πυροβόλα όπλα τουρκικής προέλευσης


. 
Οι έρευνες οδήγησαν αρχικά σε 11 συλλήψεις, 191 κατασχέσεις πυροβόλων όπλων. Οι συμμετέχουσες στην επιχείρηση χώρες διεξήγαγαν έρευνες που οδήγησαν στην επιπλέον κατάσχεση 1.585 πυροβόλων 
όπλων

H Εuropol ανακοίνωσε σήμερα ότι κατάσχεσε 1.776 πυροβόλα όπλα τουρκικής προέλευσης κατά τη διάρκεια της ετήσιας επιχείρησης Bosphorus που ολοκληρώθηκε στις 11 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή δυνάμεων από την Αλβανία, την Ελλάδα, την Πορτογαλία και τη Ρουμανία και συνολικά 81 κατ’ οίκον έρευνες.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της Europol, οι έρευνες οδήγησαν αρχικά σε 11 συλλήψεις, 191 κατασχέσεις πυροβόλων όπλων, 3 714 φυσιγγίων πυρομαχικών, μικρών ποσοτήτων ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένης κάνναβης και κοκαΐνης, μη σφραγισμένων πακέτων τσιγάρων και πλαστών εγγράφων. Οι συμμετέχουσες στην επιχείρηση χώρες διεξήγαγαν επιπλέον έρευνες που οδήγησαν στην επιπλέον κατάσχεση 1.585 πυροβόλων όπλων.

H Europol, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, αναφέρει ότι η συλλογή πληροφοριών, οι διασταυρούμενες βάσεις δεδομένων και η επιχειρησιακή ανάλυση οδήγησαν σε Βούλγαρους εμπόρους πυροβόλων όπλων. Η Europol παρείχε περαιτέρω υποστήριξη κατά τη διάρκεια των ημερών δράσης με την ανταλλαγή πληροφοριών και την επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο μεταξύ των συμμετεχόντων χωρών.

Συνολικά 24 ευρωπαϊκές χώρες που υποστηρίζονται από θεσμικά όργανα και οργανισμούς της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της Europol, εντόπισαν και κατάσχεσαν όπλα Τουρκικής προέλευσης που διακινούνται παράνομα στην ΕΕ μέσω της Βουλγαρίας και άλλων χωρών.

Η επιχείρηση Bosphorus έχει στόχο να αντιμετωπίσει την αύξηση των όπλων που τροποποιούνται παράνομα και πωλούνται ξανά, με επικεφαλής τη Ρουμανική Αστυνομία (Politia Romana) στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πολυεπιστημονικής Πλατφόρμας κατά των Εγκληματικών Απειλών (EMPACT).

Τα τελευταία χρόνια, τα πυροβόλα όπλα έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή στους εγκληματίες και εμφανίζονται σε σημαντικές υποθέσεις. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε θανατηφόρα όπλα και είναι φθηνότερα για προμήθεια, σημειώνει η Europol.

ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ.
ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ

ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ

ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ: ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

..ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΚΟΣΜΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ... 
«ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ Ο ΦΟΒΟΣ ΝΑ ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ
ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ.!!
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ!!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ
ΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ
 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.
14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.
14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.
14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.
14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.
14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.
14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών ΣΕΛΙΔΑ 28 από 40  Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.
14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.
14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.
14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.
14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.
14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.
15.0 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Η αστυνομία καλείται να διασφαλίσει την εσωτερική ασφάλεια των πολιτών.
15.1. Για το λόγο αυτό η Πολιτεία θα της παράσχει κάθε υλικοτεχνική εξάρτηση ώστε να καταστεί αποτελεσματική στο έργο της.
15.2. Η εκπαίδευση που θα παρέχει η Πολιτεία στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς θα γίνεται με υπερσύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.
15.3. Θα προσληφθεί το απαραίτητο υπηρεσιακό προσωπικό προκειμένου να εκτελούν την υπηρεσία τους ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά.
15.4. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει ικανοποιητικές μισθολογικές και ασφαλιστικές συνθήκες για να προσφέρουν απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα τις υπηρεσίες τους .
15.5. Τα σώματα ασφαλείας θα έχουν την εκτίμηση της Πολιτείας και αυτά πρέπει να σέβονται τον κάθε Έλληνα Πολίτη γιατί ο ίδιος τους διόρισε στην υπηρεσία τους και ουσιαστικά εργάζονται για αυτόν.
 
 
 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

 

 

 

E.Σ.Υ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ +447801476041

email: esylondinou@gmail.com

 

No comments:

Post a Comment

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ